Centar za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica (Centar za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica, 2007)
Mrežne stranice centra osnovanog s namjerom ujedinjavanja i koordiniranja raznih programa i akcija namijenjenih djeci, mladima, potencijalnim i aktualnim roditeljima te svim članovima obitelji.