Drvna industrija : znanstveni časopis za pitanja drvne tehnologije (Šumarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2008)
Mrežne stranice časopisa koji objavljuje znanstvene i stručne radove te ostale priloge iz cjelokupnog područja iskorištavanja šuma, istraživanja svojstava i primjene drva, mehaničke i kemijske prerade drva, svih proizvodnih grana te trgovine drvom i drvnim proizvodima.