Connecting Croatia : javni, privatni i civilni sektor kulture u virtualnom prostoru - Cvjetičanin, Biserka (Institut za međunarodne odnose, 2008)
Istraživanje o razvoju digitalne kulture u Hrvatskoj i njene uloge u međunarodnoj kulturnoj komunikaciji