Cro cert : Centar za certificiranje sustava upravljanja (Cro cert, Centar za certificiranje sustava upravljanja, 2007)
Mrežne stranice centra čija je osnovna djelatnost certificiranje sustava upravljanja prema međunarodnim normama i propisima te organizacija informativnih i stručnih seminara