Obiteljski centar Virovitičko-podravske županije (Obiteljski centar Virovitičko-podravske županije, 2007)
Mrežne stranice centra koji pruža društvenu potporu u cilju osnaživanja obitelji i jačanja društvene svijesti o obiteljskim vrijednostima.