Hrvatska mljekarska udruga (Hrvatska mljekarska udruga, 2009)
Mrežne stranice udruge s ciljem razvijanja znanstvene i stručne djelatnosti te edukacije svih koji se bave mljekarstvom, odnosno problematikom unapređenja proizvodnje, prerade i prometa mlijeka i mliječnih proizvoda.