Hrvatska mljekarska udruga - Hrvatska mljekarska udruga (Zagreb) (Zagreb : Hrvatska mljekarska udruga, 2009)
Mrežne stranice udruge s ciljem razvijanja znanstvene i stručne djelatnosti te edukacije svih koji se bave mljekarstvom, odnosno problematikom unapređenja proizvodnje, prerade i prometa mlijeka i mliječnih proizvoda.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 19.2.2009
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Hrvatska mljekarska udruga (Zagreb); Mljekarstvo -- Hrvatska -- Razvoj