Hrvatska udruga barmena (Hrvatska udruga barmena, 2005)
Mrežne stranice strukovne udruge koja je osnovana u cilju okupljanja barmena, promicanja, razvitka, unapređenja i zaštita zajedničkih strukovnih interesa svojih članova.