Modeliranje debljine kore stabala obične jele (Abies alba Mill.) - Božić, Mario; Čavlović, Juro; Vedriš, Mislav; Jazbec, Mario (2007)
Temeljni cilj istraživanja bio je načiniti modele koji objašnjavaju debljinu kore obične jele u dinarskim bukovo-jelovim šumama Hrvatske, kao funkciju stanišnih (ekoloških) čimbenika i značajki pojedinih stabala.
Bibliografija: 20 jed
Summary
Keywords: Jele -- Debljinski prirast; Obična jela; Hrvatska