Dva skalina : udruga roditelja djece s posebnim potrebama (Udruga roditelja djece s posebnim potrebama Dva skalina, 2007)
Mrežne stranice udruge čiji je cilj unapređenja kvalitete života i poboljšanje medicinske i socijalne zaštite djece s posebnim potrebama.