Dva skalina udruga roditelja djece s posebnim potrebama. - Udruga Dva skalina (Dubrovnik) (Dubrovnik : Udruga roditelja djece s posebnim potrebama Dva skalina, 2007)
Mrežne stranice udruge čiji je cilj unapređenja kvalitete života i poboljšanje medicinske i socijalne zaštite djece s posebnim potrebama.
Pristup: World Wide Web ; http://www.dvaskalina.hr/index.html
Stv. nasl. iz zaglavlja HTML (opis građe dana: 4.3.2009.)
Keywords: Udruga Dva skalina (Dubrovnik); Djeca s teškoćama u razvoju