Hrvatsko društvo obiteljskih doktora - Hrvatsko društvo obiteljskih doktora (Zagreb) (Zagreb : Hrvatsko društvo obiteljskih doktora)
Mrežne stranice društva.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.hdod.net
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 17.3.2009. ; zadnji opis prema verziji dana: 9.7.2021.)
Keywords: Hrvatsko društvo obiteljskih doktora (Zagreb); Obiteljska medicina -- Hrvatska