Opaske, napuci i savjeti c. k. pokrajinskog školskog nadzornika za pučke i građanske škole u Dalmaciji : (izdati po odluci 25. veljače 1915., br. 1419 Pokr. šk. vijeća) - Primožić, Antun (s. n., 1915)
Mane i nedostaci u pedagoškom radu nastavnika koje je autor uočio obilazeći građenske i pučke škole po Dalmaciji., te naputci i savjeti za poboljšanje odgojnog i nastavnog procesa.