Zaštita : časopis za zaštitu i sigurnost osoba i imovine (Tectus : HGK – Udruženje istražnih i zaštitnih djelatnosti : Hrvatski ceh zaštitara, 2000)
Mrežne stranice s najnovijim vijestima iz područja zaštite i sigurnosti osoba i imovine