Pastirski list Vinka Pulišića poštov. dušobrižnicima Šibenske biskupije poslije prvog kanoničkog pohoda - Pulišić, Vinko ([s. n.], 1907)
Upute svećenstvu o upravljanju župama, posebno o vođenju matičnih i drugih knjiga zatim o dužnostima svećenika kao dušobrižnika.