Udruga roditelja Korak po korak (Udruga roditelja Korak po korak, 2006)
Web-stranice udruge sa svrhom podupiranja razvoja demokratskih odnosa u društvu kroz zaštitu, poštivanje i zalaganje za prava i interese djece i obitelji.