Udruga roditelja Korak po korak - Udruga roditelja "Korak po korak" (Zagreb) (Zagreb : Udruga roditelja Korak po korak, 2006)
Web-stranice udruge sa svrhom podupiranja razvoja demokratskih odnosa u društvu kroz zaštitu, poštivanje i zalaganje za prava i interese djece i obitelji.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.udrugaroditeljakpk.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 22.4.2009. ; zadnji opis prema verziji dana: 16.8.2022.)
Keywords: Udruga roditelja "Korak po korak" (Zagreb); Prava djeteta -- Hrvatska