Hrvatska zajednica općina (Hrvatska zajednica općina, 2008)
Web-stranice neprofitne, nevladine i nestranačke organizacije, utemeljene na načelu dobrovoljnog udruživanja, koju su osnovale hrvatske općine s ciljem promocije i zaštite svojih interesa.