Željko Kerum gradonačelnik Splita. - Kerum, Željko (Split : Ž. Kerum, 2009)
Mrežne stranice kandidata za lokalne izbore 2009
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. iz zaglavlja HTML
Opis građe dana: 24.4.2009
Keywords: Kerum, Željko -- Izborna kampanja -- 2009.; Gradonačelnici -- Hrvatska -- Izborna kampanja -- 2009.; Lokalni izbori -- Hrvatska -- 2009.