Hrvatsko tloznanstveno društvo The Croatian Society of Soil Science. - Hrvatsko tloznanstveno društvo (Zagreb) (Zagreb : Hrvatsko tloznanstveno društvo, 2007)
Mrežne stranice društva
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL : http://www.htd.land
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 24.4.2009. ; zadnji opis prema verziji dana: 28.6.2021.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Hrvatsko tloznanstveno društvo (Zagreb); Tlo -- Hrvatska -- Zaštita