Hrvatska udruga za rane (D. Huljev, 2008)
Mrežne stranice udruge koja se bavi problemom bolesnika s kroničnim ranama, te izobrazbom, prevencijom i formiranjem smjernica kako u prevenciji, tako i u liječenju bolesnika, uz promicanje suvremenih spoznaja o skrbi i liječenju rana.