Hrvatska udruga za rane - Hrvatska udruga za rane (Zagreb) (Zagreb : D. Huljev, 2008)
Mrežne stranice udruge koja se bavi problemom bolesnika s kroničnim ranama, te izobrazbom, prevencijom i formiranjem smjernica kako u prevenciji, tako i u liječenju bolesnika, uz promicanje suvremenih spoznaja o skrbi i liječenju rana.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 27.4.2009
Keywords: Hrvatska udruga za rane (Zagreb); Cijeljenje rana