Gastronomad - Bakalović, Rene (Zagreb : Večernji.hr, 2008)
Osobni blog koji se bavi promocijom hrvatske kuhinje.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 28.4.2009.)
Keywords: Hrvatska kuhinja -- Blogovi