Pangraphie oder Universal-Schrift : eine neue fuer alle Welt verstaendliche und brauchbare Kunst - Ivićević, Stjepan ([s. n.], 1848)
8 oglednih stranica Ivićevićeva neobjavljenog djela Pangrafija ("općopis") o znakovnom sustavu za svjetske jezike. Ta teoretska i praktična jezično pravopisna rješenja ostala su izvan glavnih oblikovnih tijekova modernoga hrvatskoga pravopisa i jezika.