Mihael Zmajlović gradonačelnik za bolju Jasku. - Zmajlović, Mihael (Jastrebarsko : [s. n.], 2009)
Mrežne stranice kandidata za lokalne izbore 2009
Pristup: World Wide Web
Opis građe dana: 11.5.2009
Keywords: Zmajlović, Mihael -- Izborna kampanja -- 2009.; Gradonačelnici -- Hrvatska -- Izborna kampanja -- 2009.; Lokalni izbori -- Hrvatska -- 2009.