Sindikat novinara Hrvatske (Sindikat novinara Hrvatske, 2009)
Web-stranice sindikata čiji je zadatak zaštita temeljnih radnih, socijalnih i profesionalnih prava novinara u skladu s Ustavom Republike Hrvatske, radnim zakonodavstvom i Općom deklaracijom UN o ljudskim pravima te konvencijama Međunarodne organizacije rada