Svjetska izložba fotografije (Galerija suvremene umjetnosti, 1966)
Sadržaj: crno bijela kompozicija nastala preklapanjem kružne i ortogonalne mreže. Neka od mjesta preklapanja su zacrnjena. Kompozicija sugerira objektiv fotoaparata