Posttraumatic stress disorder : diagnostic data analysis by data mining methodology - Marinić, Igor (Array, 2007)
Cilj: Primjena postupaka matematičkog modeliranja u procjeni dijagnostičkih simptoma u posttraumatskom strenom poremećaju (PTSP)