Conventional risk factors and acute coronary syndrome during a period of socioeconomic transition : population-based case-control study in Tirana, Albania - Burazeri, Genc; Goda, Artan; Sulo, Gerhard; Stefa, Jonida; Roshi, Enver; Kark, Jeremy D. (2007)
Cilj: Ispitati povezanost uobičajenih rizičnih čimbenika i akutnoga koronarnog sindroma u Albaniji, tranzicijskoj zemlji jugoistočne Europe.
Bibliografija: 26 jed
Keywords: Akutni koronarni sindrom -- Rizični čimbenici -- Antropometrija; Albanija