Emotional and physical abuse in family : survay among high school adolescents - Aberle, Neda; Ratković-Blažević, Violeta; Mitrović-Dittrich, Dubravka; Coha, Renata; Stoić, Antun; Bublić, Joško; Boranić, Milivoj (2007)
Cilj: Odrediti prevalenciju različitih oblika zlostavljanja u obitelji među učenicima srednjih škola u Slavonskom Brodu, Republika Hrvatska.
Bibliografija: 43 jed
Keywords: Emocionalno zlostavljanje -- Fizičko zlostavljanje -- Obiteljsko nasilje -- Srednjoškolci; Hrvatska -- Slavonski Brod