Lower body mass index and atrial fibrillation as independent predictors for mortality in patients with implantable defibrillator - Schernthaner, Christiana (Array, 2007)
Cilj: Procijeniti čimbenike rizika vezane uz ukupnu smrtnost u neselekcioniranoj populaciji bolesnika s ugrađenim srčanim defibrilatorom.