Comparison of stent graft, sirolimus stent, and bare metal stent implanted in patients with acute coronary syndrome : clinical and angiographic follow-up - Strozzi, Maja (Array, 2007)
Cilj:Usporedba potpornice obložene politetrafluoroetilenom (PTFE) s potpornicom od sirolimusa i potpornicom od neobložene kovine u smanjenju unutarpotporničke restenoze koronarnih krvnih žila u bolesnika s akutnim koronarnim sindromom.