Management of diabetes in pregnancy : comparison of guidelines with current practice at Austrian and Australian obstetric center - Zeck, Willibald (Array, 2007)
Cilj: Usporediti austrijske i australske nacionalne smjernice za liječenje gestacijskog i pre-gestacijskog dijabetesa i odrediti u kojoj se mjeri liječnici pridržavaju nacionalnih smjernica.