Boris Miletić pulski gradonačelnik = il tuo sindaco. - Miletić, Boris, ekonomist (Pula : B. Miletić, 2009)
Mrežne stranice kandidata za lokalne izbore 2009
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 8.6.2009
Keywords: Miletić, Boris, -- ekonomist -- Izborna kampanja -- 2009; Gradonačelnici -- Hrvatska -- Izborna kampanja -- 2009.; Lokalni izbori -- Hrvatska -- 2009.