Između sjećanja i povijesti - Nora, Pierre; Ostojić, Milena; Hudl, Ana Irena (2007)
Prijevod je rađen prema izvorniku 'Entre mémoire et histoire. La problématique des lieux'. U: Nora, Pierre (1984) 'Les lieux de mémoire'. Paris: Gallimard
Tematski blok: Politike sjećanja
Keywords: Povijest -- Sjećanje -- Historiografija