Veduta della Piazza del Popolo (vlast. nakl, 1748)
U prvom planu obelisk okružen ljudima, kočijama, dijelovima arhitekture. U drugom planu dvije crkve iza kojih se zrakasto protežu ulice. Prikaz sadrži preciznu legendu.