Zaklada Slagalica : zaklada za razvoj lokalne zajednice (Zaklada Slagalica, 2008)
Mrežne stranice čija je svrha unaprjediti kvalitetu života građana te očuvanja prirodnih i kulturnih vrijednosti grada Osijeka i šireg područja Slavonije i Baranje.