Diogenes : Giornale umoristico settimanale (1975)
Unutar formata plakata nalazi se manji crveni pravokutnik i crna mačka okrenuta leđnim dijelom i glavom u profilu prema promatraču. Tijelo mačke donjim dijelom izlazi iz okvira crvenog pravokutnika