Hrvatsko društvo za kvalitetu (Hrvatsko društvo za kvalitetu, 2008)
Mrežne stranice dobrovoljne stručne udruga koja okuplja stručnjake koji se bave pitanjima kvalitete, a radi iniciranja i promicanja aktivnosti na ostvarivanju kvalitete i upravljanju kvalitetom;;