Donna del Borgo di Spalato = Femme du Faubourg de Spalato (Teodoro Viero, 1785)
Prikazana je djevojka u narodnoj nošnji koja stoji i drži vreteno u ruci. U pozadini se nalazi obrambeni zid, crkva, toranj te kuće.