Donna del Borgo di Spalato = Femme du Faubourg de Spalato - Viero, Teodoro ([Venecija], : Teodoro Viero, 1785)
Prikazana je djevojka u narodnoj nošnji koja stoji i drži vreteno u ruci. U pozadini se nalazi obrambeni zid, crkva, toranj te kuće.
Signatura otisnuta d.d. ispod prikaza: Apud Theodorum Viero Venetijs C.P.E.S.; l.d. ispod prikaza otisnuto: Donna del Borgo di Spalato // nella Dalmazia Veneta ; d.d. ispod prikaza otisnuto: Femme du Fauborg de Spalato // claus la Dalmatie appartanante a la Rep. de Venise.
Bakropis iz serije "Raccolta di stampe che rappresentano figure ed abiti di varie nazioni"
Thieme/Becker, sv. 33/34, str. 340
Izvornik digitaliziran
Keywords: Bakropisi; Bakrorezi