Oral lesions in patients with lichen planus - Peršić, Sanja, stomatologinja (Array, 2008)
Ovo retrospektivno istraživanje obuhvatilo je bolesnike hospitalizirane zbog lihen planusa u Klinici za dermatovenerologiju KB "Sestre milosrdnice" u Zagrebu u razdoblju od siječnja 2004. do kraja 2006. godine. Obuhvaćeno je 40 bolesnika (27 žena i 13 muškaraca) koji su bolovali od lihen planusa, a dijagnoza je postavljena na temelju kliničko-laboratorijskih pretraga te patohistološkog nalaza