Iridogoniodysgenesis syndrome : a case report - Knežević, Tamara, liječnik (Array, 2008)
Cilj ovoga rada je prikazati bolesnika s rijetkim sindromom iridogoniodisgeneze, autosomno dominantnim poremećajem koji uključuje razvojne poremećaje struktura prednjega segmenta i povišene vrijednosti očnog tlaka, što dugoročno povećava rizik od nastanka glaukomskih oštećenja