Turistička zajednica područja Četiri rijeke (Turistička zajednica područja Četiri rijeke, 2004)
Web-stranice zajedničke turističke zajednice Grada Duge Rese, te Općina Barilović, Bosiljevo, Generalski stol, te Netretić.