Development and in vitro evaluation of an acid buffering bioadhesive vaginal gel for mixed vaginal infections - Ahmad, Farhan Jalees (Array, 2008)
U radu je opisan razvoj puferiranog biodhezivnog vaginalnog (acid buffering bioadhesive vaginal, ABBV) gela za terapiju miješanih vaginalnih infekcija.