Dani za sjećanje : ZNG Petrinja 1991.-2006 - Jakovov, Miroslav (Matica hrvatska, 2006)
"Na osnovi autentičnih videozapisa dokumentarni film Dani za sjećanje kronološki prati događaje na početku Domovinskog rata, od prvih nemira u rujnu 1991. do pada Petrinje 21. rujna 1991. godine." → na spremnici diska