Zagorska razvojna agencija : Zagorje Development Agency (Zagorska razvojna agencija, 2006)
Mrežne stranice agencije koja potiče razvoj obrta, malog i srednjeg poduzetništva te promidžbom Krapinsko-zagorske županije