Regionalna razvojna agencija Šibensko-kninske županije (Regionalna razvojna agencija Šibensko-kninske županije, 2007)
Mrežne stranice agencije čije su glavne aktivnosti poticanje razvoja obrta, malog i srednjeg poduzetništva te promidžba županije