Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje : Regional Development Agency of Slavonia and Baranja (Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje, 2007)
Web-stranice agencije koja želi biti poveznica javnog, privatnog i civilnog sektora u izgradnji strategijskih partnerstava kroz prijavu i provedbu projekata koji doprinose podizanju životnog standarda na području Slavonije i Baranje