Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti, 2009)
Web-stranice stranice agencije kojoj je cilj štititi tržišno natjecanje, stabilan rast i prostor za inovacije na tržištu elektroničkih komunikacija, poštanskih i željezničkih usluga